Dikning

Förtroende - Kvalitet - Service

Ett företag att lita på

Vi är ett mångsidigt byggföretag där inga uppdrag är för små eller för stora.

Vi skräddarsyr våra tjänster efter varje kunds specifika önskemål. Vi anlitas av kunder inom många olika områden: allt från privatbostäder och fastighetsbolag till industrin.

Vårt mål är att skapa långsiktiga relationer med våra kunder och samarbetspartners. Vi nöjer oss aldrig utan siktar alltid lite högre för att överträffa kundens förväntningar.

Hos oss finns det lilla företagets korta beslutsvägar och närhet till kunden. Som kund hos oss kan du oavsett uppdragens storlek alltid räkna med vårt engagemang genom hela byggprocessen. Våra uppdrag kan gälla allt från enskilda fönsterbyten till nybyggnationer av större fastigheter, men vår noggrannhet är alltid densamma.

EITAB Produktion AB vill vara det självklara förstahandsvalet för våra återkommande kunder.
Etiab om oss
Bilder på våra fordon

Vårt arbetsområde:

Med stark lokal förankring i Norberg, ett välutvecklat kontaktnät och en god samverkan i vårt arbetsteam har vi sedan starten utvecklats till en konkurrenskraftig aktör på bygg- och servicemarknaden. Vi arbetar främst i Norberg, Avesta, Fagersta och Hedemora. 

Vi kan erbjuda kostnadsfria offerter, arbeten på fast pris samt löpande timdebitering.

Utveckling:

Företaget har en stark och positiv utveckling, vi är övertygade om att den grundar sig på våra kunskaper och viljan att alltid göra ett bra jobb.

Vårt arbetsteam:

Vårt team är en blandning av äldre och yngre förmågor som kompletterar varandra perfekt. Vi är goda ambassadörer som bemöter våra kunder på ett både personligt och professionellt sätt.

Kontaktuppgifter

Martin Eriksson
Ägare och vd
​​​​​​​

Utbildad:
  • Byggnadsnickare.
  • Anläggningsteknisk maskinutbildning.
  • Isoleringsplåtslageri & takplåtslageri.