Takrenovering

Förtroende - Kvalitet - Service

Vi utför kompletta takomläggningar och takrenoveringar av tegel och plåttak.

Vi levererar alltid helhetslösningar vilket innebär att vi tar hand om allt från början till slut.
När du anlitar EITAB Produktion AB för ett nytt tak får du i förväg ett fast pris där även plåtarbetet och godkänd ställning ingår inklusive bortforsling och återvinning av byggavfallet.
När inte hela taket behöver läggas om servar vi med reparationer och plåtarbeten. 

Besök och offert utan kostnad

När du tar kontakt med oss bokar vi in ett kostnadsfritt besök hos dig.
​​​​​​​Under besöket tittar vi på takets skick och utformning och berättar vilka åtgärder vi rekommenderar. Eftersom ditt nya tak ska hålla i många år använder vi självklart de bästa produkterna. Vi använder alltid produkter av kända fabrikat från ledande leverantörer.Tillsammans går vi igenom olika val av produkter och du bestämmer själv vilka du tycker passar bäst till just ditt hus. Efter besöket återkommer vi med en kostnadsfri offerten.

På offerten framgår vilka material, färger etc. som ska användas, gällande garantier och naturligtvis – totalpriset. Vi arbetar alltid med fasta priser. Som fastighetsägare vill man undvika ett ”öppet” tak längre än absolut nödvändigt. Vi vill alltid genomföra uppdraget effektivt som möjligt. Därför planerar vi alltid våra projekt in i minsta detalj. Från det att vi påbörjar rivningen av den gamla takbeklädnaden ska arbetet sedan gå som på räls.

Ett företag att lita på


Vårt mål är inte att vinna en affär.
Vårt mål är att vinna våra kunders förtroende och sedan bevisa att vi är den optimala leverantören inom byggsektorn genom att leverera våra tjänster på bästa möjliga sätt, och på så sätt få våra återkommande kunder att nyttja bredden av våra tjänster.

Vi är ett mångsidigt byggföretag där inga uppdrag är för små eller för stora.

Vi skräddarsyr våra tjänster efter varje kunds specifika önskemål. Vi anlitas av kunder inom många olika områden: allt från privatbostäder och fastighetsbolag till industrin.

Vårt arbetsområde

Med stark lokal förankring i Norberg, ett välutvecklat kontaktnät och en god samverkan i vårt arbetsteam har vi sedan starten utvecklats till en konkurrenskraftig aktör på bygg- och servicemarknaden. Vi arbetar främst i Norberg, Avesta, Fagersta och Hedemora. 

Vi kan erbjuda kostnadsfria offerter, arbeten på fast pris samt löpande timdebitering.


Kontaktuppgifter

Martin Eriksson
Ägare och vd
​​​​​​

Få en kostnadsfri offert
Genom att fylla i formuläret nedan